Kære Senior- og Veteran Tennisspiller

Tilmelding til vintertræning 2016-2017

Der tilbydes i indendørssæsonen 2016/2017 træning til seniorer og veteraner (spillere over 35 år).

Tilbuddet er henvendt til let øvet, øvet og turnerings-spillere, som ønsker at træne seriøst.

Der trænes fredage fra 19.00 – 22.00 samt lørdage i tidsrummet fra 12.00-18.00.

Klubbens cheftræner varetager træningen ca. 10-12 gange i løbet af sæsonen. De øvrige gange tilrettelægger spillerne selv træningen.

Tiderne fordeles blandt de tilmeldte således, at hver spiller får minimum 1,5 time per uge.

Tiderne kan variere indenfor ovennævnte tidsrum hen over sæsonen. Det tilstræbes, at der højest er 6 spillere i hallen af gangen.

Der vil så vidt muligt blive taget hensyn til spillernes ønsker til tider og medspillere. Men det kan selvsagt ikke garanteres, at alle ønsker kan opfyldes.

Det koster 500 DKK for første halvsæson frem til nytår og igen 500 DKK for forårssæsonen at deltage.
Betaling og tilmelding skal ske via hjemmesiden. Deltagelse kan først ske, når tilmelding og betaling har fundet sted.

Du logger ind på www.ringstedtennisklub.dk og klikker på ”Event” i topmenuen. Herefter vælger du ”Vintertræning Senior let øvet, øvet og turneringsspillere” – og kan derefter betale med et Dankort eller betalingskort.

Hvis du har spørgsmål til vintertræningen kan du henvende dig til Svend Thomsen på mail: formand@ringstedtennisklub.dk

Sommertræning 2016 - Begyndere og let øvede:

Ønsker du at prøve at spille tennis i Ringsted Tennisklub.

Der er mulighed for instruktion hver søndag kl. 10-12 - Første gang er søndag, den 3. maj 2015 - sidste gang søndag, den 20. september 2015.

Du kan tilmelde dig og din familie uden at være medlem - du skal dog oprette profil - tilmeld dig via dette link.

Sommertræning 2016 - Turneringsspillere:

Træningstiderne bliver Mandag og Torsdag med Christian Phillipsen.

Senior   18:00 - 19:30
Veteran 19:30 - 21:00

1. Opret din profil
2. Betal kontingent - Via topmenu "Banebooking/Kontingent"
3. Tilmeld dig træning -  Tilmelding via topmenu "Voksne" -> Træning. Prisen er kun 550 DKK for udendørssæsonen.

Træningen starter mandag d. 27. april 2016.