Trænere
Henning Lundsfryd
Cheftræner

Kære alle Tennis i Ringsted.

Jeg er klubbens nye træner.

Mit navn er Henning Lundsfryd og jeg er 55 år gammel, er gift med Ulla, spiller tennis og bor i Rødovre
Jeg glæder mig meget til at mødes jer og jeg ser frem til forhåbentlig mange gode fælles træningstimer og hyggelige oplevelser.
Har i spørgsmål til mig angående tennis heriblandt klubbens træningstilbud, udstyr eller lignende er i meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg svarer telefonen, hver torsdag mellem kl 13-15 og i kan altid sende mig en Email på: lundsfrydtennis@gmail.com eller tlf. 2874 1116
Svend Erik Thomsen
Ansvarlig for senior- & veterantræning

Svend (f. 1964) har selv spillet tennis i mere end 30 år og er stadig forelsket i tennissporten. Svend har gennemført Dansk Tennisforbunds klubtræneruddannelse (K1, K2, K3 og K4) i 2008. Svend har trænet voksne begyndere og let-øvede spillere igennem de seneste 10 år. Svend arbejder til dagligt med undervisning af voksne og har stor erfaring med at skabe resultater kombineret med glæde ved læreprocessen.

Svend står i sæsonen 2017 for begynder-instruktion for voksne (søndage kl. 10.00-12.00) og tilbyder også privattræning efter aftale. Svend kan kontaktes på telefon 3056 3742 eller på mail:
Send mail til Svend
Nikolaj Hansen