Klubmodul henter siden
Senior Bootcamp! Flugtninger & kamptræning
Tilmeldingsfrist er overskredet

Bootcamp for senior spillere, med træner og spiller Emil Vange hvor der er fokus på flugtninger og kamptræning. Vi starter kl. 13.30 og slutter 15.30

En intensiv bootcamp på 2 timer med fuld fokus på at blive bedre til at flugte og komme frem til nettet. Det spices op med kamptræning hvor du kan øve din flugtninger. Bootcampen er for medlemmer, der ønsker at blive bedre til netspillet og kunne bruge det i kamp. 

Program:

1. Opvarmning

2. flugtninger øvelse med tilretning og feedback

4. Spiløvelser med flugtninger

5. Kamptræning med netspillet i fokus

6. Tak for i dag med Generel feedback fra Emil Vange.

Om Emil Vange:

Emil von Rosen Vange, også kendt som ”Vange” i Ringsted Tennisklub. Jeg har spillet tennis siden jeg var 5 år og spillede som juniorspiller på højt niveau i Ringsted. I dag spiller jeg for KB, hvor jeg også har undervist deres unge elitespillere samt deres seniorhold.

I sommersæsonen underviser jeg også i Hvalsø tennisklub, så der bliver brugt en del timer på banen. Måske det også kan blive til et par timer i Ringsted Tennisklub i den kommende sommersæson ??

Når jeg ikke er på tennisbanen, så arbejder jeg som ingeniør i TotalEnergies. Jeg glæder mig meget til de kommende Bootcamps og håber på at du kan gå hjem med nye værktøjer og forbedret tennisspil.


Tilmeldte
5 /6
Tilmeldingsfrist
14.12.2023
Tidspunkt
16.12.2023 kl. 13.30 - 16.12.2023 kl. 15.30
Sted
Ringsted Tennisklub
Pris
140,00 kr.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram